Aktivni DVD Sv. Filip i Jakov

Objavljeno: 16.07.2020

,

Aktivno se radilo proteklih tjedana u DVD-u Sveti Filip i Jakov, zahvaljujući angažmanu članova DVD-a, Komunalcu - Biograd na moru, komunalnom pogonu općine kao i djelatnicima Općine Sveti Filip i Jakov. DVD Sveti Filip i Jakovje nedavno spojen na kanalizacijski sustav. a radilo se i na uređenju vanjskog okoliša te prostorije dnevnog boravka za vatrogasce, kuhinje i jednog dijela garaže, zahvaljujući financijskoj pomoći VZZŽ, Općini Sveti Filip i Jakov, kao i članovima i prijateljima DVD-a koji su svojim znanjem izvodili radove (neki i kupuju, doniraju pojedine stvari i materijal). U tijeku su pripreme za vježbu za veći broj članova, a za vježbu se također nabavilo staro vozilo. Također i dalje se svakodnevno vrši prijevoz vode po domaćinstvima.

Na inicijativu grupe mladih iz Turnja predvođenih Brunom Jačanom, tribine na malonogometnom igralištu u centru mjesta su "presvučene" u novo ruho. Komunalni pogon Općine Sv. Filip i Jakov u suradnji sa DVD-om Općine Sv. Filip i Jakov izvršio je temeljito pranje cijelog igrališta nakon čega je skupina od desetak mladih entuzijasta obojala tribine. Materijal za rad je osigurala Općina Sv. Filip i Jakov.

DVD i Općina Sv. Filip i Jakov se zahvaljuje VZZŽ-u, Komunalcu Biograd, a posebno članovima tesvim volonterima koji su uložili volju, trud i rad.