Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2019. godinu

Autor: Općina Sv. Filip i Jakov
Izvor fotografije: Općina Sv. Filip i Jakov
Objavljeno: 01.08.2019.

Ministarstvo za demografiju, mlade i socijalnu politiku poziva udruge mladih i za mlade te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave da sukladno ovom Pozivu za financijsku potporu prijave projekte koji pridonose podizanju kvalitete života mladih.

Ovim putem vas izvješćujemo da je na stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljen Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2019. godinu kojim poziva udruge mladih i za mlade te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave da sukladno Pozivu prijave projekte koji doprinose podizanju kvalitete života mladih.

 Poziv je otvoren od 31.07.2019. do 30.08.2019.

Minimalni iznos financijskih sredstava po pojedinom projektu je od 30.000,00 kuna, a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 150.000,00 kuna, ovisno o prioritetnom području Poziva.

U prilogu šaljemo sa stranice Ministarstva za demografiju, obitelj i socijalnu politiku „ POZIV za prijavu projekata usmjerenih mladima, za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2019. godinu“.

Poziv za prijavu - mladi 2019.docx