Supermarket Plodine u Sv. Filipu i Jakovu: Novi trgovački centar uskoro gotov, traže se i zaposlenici

Autor: BnM Portal
Izvor fotografije: BnM Portal
Objavljeno: 22.03.2019.

Supermarket Plodine svakodnevno će raditi od 07:00 do 22:00 sata, od ponedjeljka do nedjelje, a tijekom turističke sezone i do 23 sata. U supermarketu će biti zaposleno oko 40 stalnih radnika, a u toku je i zapošljavanje sezonskih radnika.

Ukoliko radovi budu tekli prema planu, jedan od najvećih hrvatskih trgovačkih lanaca, riječke Plodine, u Sv. Filipu i Jakovu će već krajem travnja otvoriti svoj supermarket. U Zadarskoj županiji bit će to 8. supermarket Plodine, od ukupnih 85.

Trgovina u Svetom Filipu i Jakovu se gradi na građevinskoj parceli od oko 9,455 m2, objekt je tlocrtnih dimenzija 45,00 x 40,00 m, a s obzirom da objekt ima galeriju u kojoj su smješteni pomoćni prostori, ukupna bruto površina je oko 2.200 m2. Na građevinskoj parceli nalazi se i 128 parkirnih mjesta.

Osnovni prostor činit će prodajni prostor supermarketa sa skladištem, rashladnim komorama, mesnicom, samoposlužnom pekarom i gastro odjelom.

“Plodine su poznate po velikom izboru proizvoda, odnosno po širini asortimana te će u ponudi supermarketa svakodnevno biti oko 30.000 različitih artikala. Prodajni prostor opremljen je modernom opremom koja će kupcima olakšati kupovinu. Pored toga, bit će tu i moderno uređeni caffe bar s pogledom na more”, govore iz Uprave Plodina.

Novi supermarket kupcima će nuditi veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača po povoljnim cijenama i brojne proizvode koji su na akcijskoj prodaji.

“Što se akcijske ponude tiče, na tjednoj bazi izdajemo katalog akcijskih proizvoda koji obuhvaća oko 200 artikala te dva puta mjesečno katalog proizvoda iz asortimana neprehrane „sve u pola cijene“ koji obuhvaća prosječno 80 artikala. Valja istaknuti da se u akcijskim katalozima uvijek nalaze artikli iz reda osnovnih živežnih namirnica te najprodavaniji artikli iz pojedinih robnih grupa”, kažu iz Uprave.

Iz Uprave Plodina također ističu da su zadovoljni reakcijama njihovih budućih kupaca te da se osjećaju jako dobro prihvaćenima u Svetom Filipu i Jakovu:

“Iako je zemljište kupljeno od privatnih prodavatelja, uživali smo veliku podršku Općine Sveti Filip i Jakov, osobito prilikom iznalaženja i usuglašavanja prometnog rješenja te priključaka na komunalnu infrastrukturu. Svi zaposlenici koje smo kontaktirali u Općini, na čelu s načelnikom, gospodinom Pelicarićem, spremno su nam pružili svu pomoć oko rješavanja navedenih pitanja, i to već od naših prvih kontakta koji su se dogodili još u fazi traženja zemljišta pogodnog za izgradnju našeg supermarketa”.

Supermarket Plodine svakodnevno će raditi od 07:00 do 22:00 sata, od ponedjeljka do nedjelje, a tijekom turističke sezone i do 23 sata. U supermarketu će biti zaposleno oko 40 stalnih radnika, a u toku je i zapošljavanje sezonskih radnika.