U Sv. Filipu i Jakovu otvorene Plodine, njihov 85. prodajni centar u Hrvatskoj

Autor: BNM Portal
Izvor fotografije: BNM Portal
Objavljeno: 06.05.2019.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone porasti i na 80 zaposlenih, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Plodine su prije nekoliko dana u Sv. Filipu i Jakovu, na adresi Jadranska cesta 78, otvorile svoj 85. prodajni centar u Hrvatskoj. Na dan otvorenja svi posjetitelji mogli su uživati u fužima s tartufima, te raznim degustacijama i prigodnim poklonima koje su Plodine pripremile kao dar svojim kupcima

“Plodine osluškuju želje i potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, tako da je novootvoreni supermarket već 15. supermarket Plodina u Dalmaciji”, govore iz Uprave Plodina..

Trgovina u Svetom Filipu i Jakovu sagrađena je na građevinskoj parceli od oko 9,455 m2, objekt je tlocrtnih dimenzija 45,00 x 40,00 m, a s obzirom da objekt ima galeriju u kojoj su smješteni pomoćni prostori, ukupna bruto površina je oko 2.100 m2. Na građevinskoj parceli nalazi se i 128 parkirnih mjesta. Osnovni prostor čini prodajni prostor supermarketa sa skladištem, rashladnim komorama, mesnicom, samoposlužnom pekarom i gastro odjelom.

“Vrijednost investicije od 5 milijuna eura osigurala je izgradnju prodajnog objekta prema najvišim maloprodajnim i trgovačkim standardima. Na 2 100 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine”, kažu iz Uprave Plodina.

Prema najnovijim standardima

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare. Novi standard u supermarketima Plodine, pa tako i u ovom supermarketu je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

“Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kupcima će biti na raspolaganju 134 parkirna mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom” govore iz Uprave.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone porasti i na 80 zaposlenih, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Iz Uprave Plodina također ističu da su zadovoljni reakcijama njihovih kupaca te da se osjećaju jako dobro prihvaćenima u Svetom Filipu i Jakovu:

“Iako je zemljište kupljeno od privatnih prodavatelja, uživali smo veliku podršku Općine Sveti Filip i Jakov, osobito prilikom iznalaženja i usuglašavanja prometnog rješenja te priključaka na komunalnu infrastrukturu. Svi zaposlenici koje smo kontaktirali u općini, na čelu s načelnikom, gospodinom Pelicarićem, spremno su nam pružili svu pomoć oko rješavanja navedenih pitanja, i to već od naših prvih kontakta koji su se dogodili još u fazi traženja zemljišta pogodnog za izgradnju našeg supermarketa”.

Supermarket Plodine Sv. Filip i Jakov za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 22:00 sata.