ŽARKO PEDISIĆ DVOSTRUKI DRŽAVNI PRVAK

Objavljeno: 08.05.2018

SEDAMNAESTOGODIŠNJI ŽARKO PEDISIĆ IZ TURNJA OSVAJA VRHUNSKE REZULTATE NA KICKBOX NATJECANJIMA. ŽARKO JE DRŽAVNI PRVAK U POSLJEDNJE ČETIRI GODINE A OČEKIVANJE TRENERA JE OPRAVDAO I OVE GODINE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U BENKOVCU I OPATIJI U KATEGORIJI 89 KG.

U BENKOVCU U DISCIPLINI KICK LIGHT OSVOJIO JE PRVO MJESTO TE U DISCIPLINI LIGHT CONTAKT TAKOĐER PRVO MJESTO. UZ PUNO RADA I TRUDA POČETAK 2018. GODINE ZABILJEŽIO JE EUROPSKIM KUPOM U KARLOVCU IZMEĐU 2000 NATJECATELJA A NAKON EUROPSKOG KUPA USLJEDIO JE GRAND CHAMPION KOJI JE ODRŽAN U BIHAĆU. BEZ OBZIRA NA JAKU KONKURENCIJU ŽARKO NIJE ODUSTAJAO TE JE OSVOJIO DVA ZLATA. IZMEĐU VELIKIH NATJECANJA BILO JE I MANJIH NA KOJIMA SE ŽARKO OKITIO ODLIČJIMA. ŽARKO NAM GOVORI KAKO JE ZADOVOLJAN SVOJIM REZULTATIMA TE DA UŽIVA NA SVAKOM NATJECANJU BEZ OBZIRA NA TEŠKE I ZAHTJEVNE TRENINGE UZ PUNO ODRICANJA.

- ZAHVALJUJEM SE TRENERU MENTORU TOPALIJU KOJI ME JE FIZIČKI PRIPREMAO ZA SVAKO NATJECANJE. TAKOĐER ZAHVALJUJEM SE OPĆINI SVETI FILIP I JAKOV KOJA JE PODRŽALA MOJ KLUBU "PRETORIAN". DA NE ZABORAVIM SPOMENUTI MOJU NAJVEĆU PODRŠKU, A TO JE MOJA OBITELJ. SVAKA POBJEDA I BORBA ZA MENE JE NOVO ISKUSTVO, SVAKA JE ZAHTJEVNA NA SVOJ NAČIN, ALI IMAM DOBRU KONDICIJSKU SPREMU TAKO DA MI NIŠTA NE PREDSTAVLJA PROBLEM.

ŽARKO U RUJNU SA HRVATSKOM REPREZENTACIJOM ODLAZI NA SVJ. PRVENSTVO U ITALIJU GDJE SE TAKOĐER NADA MEDALJI.